VGV

Veel gestelde vragen
FESTIVAL DATUM EN TIJD
Vrijdag 26 & Zaterdag 27 AUG. 2022

't StuntFestijn

Vrijdag 19:00 - 00:00
Zaterdag 20:30 - 02:00

ALGEMEEN

 

Wanneer is 'T StuntFestijn, en waar is 'T StuntFestijn?

 

De eerst volgende editie van 'T StuntFestijn vindt plaats op vrijdag 26 & zaterdag 27 Augustus 2022 in het mooie dorp Eext te Drenthe. Voor meer informatie over de locatie, verwijzen wij naar de pagina Locatie en Vervoer.

 

 

TICKETS

 

 

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets voor 'T StuntFestijn zijn verkrijgbaar bij de officiële ticketshop. Om teleurstelling te voorkomen, koop je tickets alleen via het officiële verkoopkanaal. Pas op voor kaartverkoop via andere webshops! Elk ticket heeft een unieke barcode die maar één keer kan worden gescand. Een bevestiging van uw tickets, evenals de officiële tickets, zullen naar u toe worden gemaild via het opgegeven e-mail adres. Voor tickets, klik hier

 

Worden er ook kaartjes verkocht aan "de deur"?

Info volgt.

Kunnen de tickets worden gescanned vanaf een mobiele telefoon?

Ja, het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Omdat de internetverbinding ter plaatse echter niet altijd stabiel is, raden we je aan om je ticket vooraf naar je telefoon te downloaden.

Ik heb een vraag over mijn tickets, of de aanschaf er van. Hoe leg ik contact?

Via de contact pagina, kun je ons bereiken via het contact-formulier. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via onze socials op Instagram en Facebook.

ARTIESTEN

 

Welke artiesten treden er op  tijdens 't StuntFestijn?

Via de pagina Artiesten '22, en de Homepagina worden de artiesten bekend gemaakt. Daarnaast worden de nieuw aangekondigde artiesten aangekondigd op onze Instagram en Facebook pagina's.

 

 

HET  FESTIVAL

 

Hoe laat begint 'T StuntFestijn

Vanaf 20:30 uur gaan de deuren van ons mooie feest open! We zien iedereen heel graag vanaf dat moment in de meest gezellige tent van Drenthe!

Wat is wel en niet toegestaan om mee te nemen naar het festivalterrein?

Meer informatie over huisregels zijn te vinden op de hiervoor ingerichte pagina (klik hier). Informatie over gezondheid en veiligheid kan je vinden op de pagina gezondheid en veiligheid.